Home
Backlist
Informatie
Bestel


 

Kjell Genberg

Dossier Göteborg

Literaire thriller"NIEUWE PAGETURNER VAN EEN MEESTERVERTELLER"


Als commissaris Arnold Nyman – min of meer tegen zijn wil – wordt overgeplaatst van Stockholm naar Göteborg, komt hij in een wespennest terecht. Er is een vrouw verdwenen van wie gevreesd wordt dat ze is vermoord. Maar als er eindelijk een lichaam wordt gevonden, blijkt dat van heel iemand anders te zijn.

Dwaalspoor
Arnold Nyman, die de stad Göteborg niet kent, is gedwongen er op de tast zijn weg te vinden. De andere medewerkers van de afdeling geweldsmisdrijven zoeken intussen naar de dader van een bomaanslag. Hier lijken de sporen naar een hoge gemeentelijke politicus te leiden. Is het stadsbestuur van Göteborg echt corrupt of wordt de politie slechts op een dwaalspoor gebracht? En wat vind je eigenlijk in de rivier als er eens goed wordt gezocht?


Kjell Genberg

Kjell Genberg
Kjell E Genberg (1940) is een van de meest productieve schrijvers van Zweden. Van zijn hand verschenen tot nu toe meer dan 200 romans, voornamelijk literaire thrillers. Zijn werk is bekroond door het Scandinavische Genootschap voor misdaadliteratuur. Dossier Göteborg is Genbergs tweede roman in het Nederlandse taalgebied. Eerder verscheen van zijn hand Retour Stockholm (de Rode Kamer, 2006).

Kjell Genberg - Dossier Göteborg - Literaire thriller

Paperback, 300 pp., 14 x 21,5 cm, € 19,50,
isbn 9078-124-15-6 - nur: 305

Download hier gratis hoofdstuk 1


Bestel hier
een exemplaar
van Dossier Göteborg
(U betaalt geen verzendkosten)Als ebook: slechts € 9,50
Download hier het ebook'Dossier Göteborg' in de pers


"Nieuwe pageturner van een meesterverteller"
Dagens Nyheter“Ongelooflijk spannend en intelligent geschreven. Voor mij was Dossier Göteborg een fantastische leeservaring.”
Jean Bolinder, Skånska Dagbladet“Het spannendste boek dat ik in tijden heb gelezen.”
Hans Lindberg, Folkbladet Norrköping