Home
Backlist
Informatie
Bestel

Anna Jansson

Maria Wern en de vermoorde onschuld

Literaire thriller

Ook op DVD onder de titel BOY MISSING


Tijdens de nacht van het midzomerfeest op Gotland verdwijnt de tienjarig Andreas spoorloos. Zijn moeder, die al eerder een kind verloren heeft, is radeloos, ervan overtuigd dat haar kind is vermoord. Terwijl bijna iedereen denkt dat de jongen zich ergens schuilhoudt, blijken twee oudere vriendjes er meer van te weten.

Inspecteur Maria Wern, die op onderzoek uitgaat, wordt niet alleen geconfronteerd met enkele bizarre verdachten - een doodgraver, een caféhouder, een pooier en een pottenbakker - maar ook een zware crimineel die zelfs haar privéleven binnendringt.

Maar wat doet een tienjarig jongetje alleen in een afgesloten bunker op het strand? En wat vind je een wijnkelder openmaakt die vanbinnen is afgesloten?

Dit is de tiende thriller van de Zweedse schrijfster Anna Jansson. Haar boeken vormen de basis van de beroemde DVD-serie Maria Wern. Maria Wern en de vermoorde onschuld is in Nederland op DVD verkrijgbaar onder de titel Boy Missing

Anna Jansson bracht haar jeugd door op het eiland Gotland. Ze schreef enkele bekroonde detectiveverhalen alvorens ze de misdaadromans Midwinteroffer en Doodskruid publiceerde. Ze vervolgde de serie over Maria Wern met de Moge de dood rusten, Zondenbok, De zilveren kroon en Dromen van sneeuw (verschenen bij Uitgeverij de Geus). Maria Wern en de vermoorde onschuld is Anna Janssons tiende thriller. Haar serie over inspecteur Maria Wern is ook op DVD uitgebracht. Maria Wern en de vermoorde onschuld is in Nederland op DVD verkrijgbaar onder de titel Boy Missing. Sinds 2013 verschijnen Anna Janssons boeken bij Uitgeverij de Rode Kamer.


Anna Jansson

Maria Wern en de vermoorde onschuld
Luxe paperback met flappen,
368 pag., 14 x 21,5cm,
€ 19,95
isbn 9789 492025 135 - nur 305
Uit het Zweeds vertaald door: Ron Bezemer

 

 


Download hier gratis het eerste hoofdstuk van
Maria Wern en de vermoorde onschuld

De gedrukte versie kost
€ 19,95. U kunt het hier bestellen. U betaalt geen verzendkosten

Als ebook: slechts
€ 9,95

Download hier
Mannen zonder gezicht als
als ebookRecensies:

"Een spannende zoektocht naar een vermist kind. Broeierige seksuele verlangens en pubers die in opstand komen tegen hun ouders. Met deze elementen componedert Anna Jansson een meesterlijke thriller."


Aftonbladet"Anna Jansson confronteert de lezer niet alleen met een zeer spannend verhaal, maar ook met het menselijk tekort dat ons allen soms parten speelt."

Gotlands Nya Tidning